Online netværk Professionel

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Member
Order summary
2PI_simplero_produkter_5

Online netværk Professionel

”PROFESSIONEL” – NÅR DU BLOT HAR BRUG FOR NETVÆRK

Ønsker du blot at være en del af en online netværksgruppe, hvor du på netværksmøderne mødes med andre selvstændige, der også driver en lille virksomhed. Og hvor I gennem sparring og vidensdeling spiller hinanden stærke – understøttet af mig som jeres mødeleder, så er “Professionel” noget for dig.

I ”Professionel” får du en fast netværksgruppe med max 16 medlemmer pr. gruppe, som mødes online hver 14. dag. Hver netværksgruppe har deres eget lukkede område, hvor der frit kan sparres i dagligdagen og følges op på netværksmøder m.m., internt i netværksgruppen, og så har du selvfølgelig adgang til det fælles lukkede område, som alle medlemmer af ”Professionel” og ”Premium” er en del af.

Har du brug for i en periode at få 1:1 sparring med mig, kan du frit vælge frem og tilbage imellem “Professionel” og “Premium”, hvor vi sammen arbejder med det udviklingspotentiale, der ligger i dig og din virksomhed.

Fordele som du har, uanset om du vælger ”Professionel” og ”Premium

  • Du har ingen binding på dit abonnement, som du betaler månedsvis. Du kan opsige dit abonnement indtil dagen før forfald
  • Du får adgang til læringsplatform, hvor du kan hente gode råd igennem kurser, hvor du får værktøjer til f.eks. tidsstyring og prisberegning (uanset om du sælger varer eller ydelser), og andre strategiske værksøjer til styring af dine ressourcer
  • I dagligdagen får du adgang til den lukkede Facebook gruppe 2PI Local Network - Eksklusivt til medlemmer, hvor der kan stilles spørgsmål, sparres og lave vidensdeling imellem vores online netværksmøder – det er på ingen måder et krav, at du er medlem af denne gruppe (du kan have fravalgt at have en profil på Facebook)
DKK 299
Due today DKK 299
renews monthly

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.