Online netværk "Premium"

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Company information

Member
Order summary
2PI_simplero_produkter_4

Online netværk "Premium"

”PREMIUM” – NÅR DU BÅDE VIL HAVE NETVÆRK OG EN MENTOR

Hvis du vælger online netværket Premium, får du udover en fantastisk netværksgruppe, hvor vi mødes på gruppens online netværksmøder hver 14. dag, også 60 min, 1:1 sparring med mig som din mentor pr. mdr., hvor du og jeg sammen zoomer helt ind på dig og din udvikling i din virksomhed.

Vi dykker sammen ned i dine strategiske overvejelser og udvikling, så vi sammen får skabt de værktøjer, der passer dig og din virksomhed bedst fremadrettet.

Du får en mentor, der grundlæggende ikke tror på, at ”one size fits all”, og derfor ofte tænker ud af boksen. Det er vigtigt at du har dig selv med som menneske i din virksomhed.

Sammen finder vi de værksøjer, der virker for dig, og vi tilretter dem også, hvis det er nødvendigt. Så du kan se dig selv i den strategi, der skal få din virksomhed derhen, hvor du gerne vil have den.

Fordele som du har, uanset om du vælger ”Professionel” og ”Premium

  • Du har ingen binding på dit abonnement, som du betaler månedsvis. Du kan opsige dit abonnement indtil dagen før forfald
  • Du får adgang til læringsplatform, hvor du kan hente gode råd igennem kurser, hvor du får værktøjer til f.eks. tidsstyring og prisberegning (uanset om du sælger varer eller ydelser), og andre strategiske værksøjer til styring af dine ressourcer
  • I dagligdagen får du adgang til den lukkede Facebook gruppe 2PI Local Network - Eksklusivt til medlemmer, hvor der kan stilles spørgsmål, sparres og lave vidensdeling imellem vores online netværksmøder – det er på ingen måder et krav, at du er medlem af denne gruppe (du kan have fravalgt at have en profil på Facebook)

 

DKK 619
Due today DKK 619
renews monthly

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.