Blog

JA JA.. jeg ved det godt…

JA JA.. jeg ved det godt…

Hvor mange gange tænker vi det, og hvor mange gange siger vi det faktisk også højt? Og bliver det måske bare til en overspringshandling for os?

Men lader vi den ligge der, fordi det er det nemmeste, eller tænker vi videre, ”jeg havde bare ikke lige set det i den sammenhæng” eller ”jeg havde vist glemt, at jeg vidste det”. Den sidste tanke er ofte forårsaget af, at vi har tilegnet os en viden på et tidspunkt, men vi fik det bare aldrig implementeret i hverdagen og vo…

Læs mere…

Få mest ud af den hjælp du får


Få mest ud af den hjælp du får

Vi har alle sammen brug for nye inputs og friske pust i vores virksomheder og vores liv, fra tid til anden. Det er bare ikke altid, at vi ved præcis, hvad det er, vi har brug for.

Du bliver konstant bombarderet med opslag på SoMe fra alverdens mennesker, der fortæller dig, at hvis du ”bare” følger dem og køber ind på deres opskrift på succes (læs: køber deres ydelse), så er der simpelthen intet, der kan gå galt, og der er ikke et øje tørt😊

Jeg skal lige skynde…

Læs mere…

Sådan skaber du tillid og troværdighed online

Sådan skaber du tillid og troværdighed online


Hvis jeg skal ”fagnørde” lidt på det, så vil jeg starte med at sige noget, som ikke kommer som nogen overraskelse – Tillid er grundlæggende i praktisk taget alle dine relationer.

Jeg vil her dykke ned i de 2 overordnede og meget vigtige former for tillid, når det drejer sig om dit professionelle liv, hvor stærke relationer er en stor og primær faktor for din og din virksomheds succes.

De to former for tillid er:

  • Tillid der er baseret på ratio…

Læs mere…

Sådan bliver du mere tryg i dit 1:1 online møde

Sådan bliver du mere tryg i dit 1:1 online møde

Kan du nogen gange opleve, at det føles som om dine grænser bliver overskredet?

Svaret kan ganske enkelt være, at dit personlige space (intimsfæren) bliver overskredet – altså den person du er i møde med, er ALT for tæt på.

Når du sidder i et online 1:1 møde, kan du opleve, at det menneske du er i møde med, er alt for tæt på dig (dit personlige space), fordi deres ansigt fylder hele skærmen, og du har skærm for tæt på.


Løsning:

  • Du kan træk…

Læs mere…

Træt af online møder


Sådan undgår du at blive træt af online møder

Hvis du også kan blive meget træt, når du deltager i online møder, så kan jeg sagtens forstå det.

Hvis det er et fysisk møde, du deltager i, så svarer det til, at du holder et spejl op foran dig konstant, alt imens du taler med nogen, træffer beslutninger, giver feedback og får feedback – det lyder skørt og ville jo aldrig ske i virkeligheden (medmindre du går på teaterskolen eller er ekstremt narcissistisk 😊).

Vi er som oftest vores egne størst…

Læs mere…

Sådan undgår du at ”larme” på online møder

”Larmer” du på online møder, selvom du ikke siger noget?

Vidste du, at du faktisk godt kan være en ”larmer” på dine online møder, uden at det overhovedet er din hensigt.

Det er bitte små ting, men de kan virke enormt forstyrrende for de andre mødedeltagere.

Det er alle de pling, plong, ding, dong og alle de andre små lyde, som klik med kuglepen – og ja… jeg tror du har forstået, hvad jeg mener.

Din telefon skulle helst ikke afgive nogen som helst lyd… for den har du selvfølgelig på lydløs …

Læs mere…

Jeg kan blandt andet alt!!!

Lad aldrig nogen fortælle dig, at der er noget du ikke kan.

Jeg kan blandt andet alt!!! og det kan du også.

Der er bare rigtig meget, som jeg ikke har lært endnu. Der er også rigtig meget, som jeg i hvert fald aldrig bliver rigtig god til, men heldigvis og sjovt nok er det, jeg brænder mest for, også det jeg er bedst til.

Det er det svar, folk får, hvis de spørger mig, ”hvad kan du egentlig?”

Hvad er det vigtige her?

Men hvad der er vigtigere, det er også det svar, jeg giver mig selv, når…

Læs mere…

Tør du være uperfekt?

Tør du være uperfekt?

Eller har du bare altid succes? (udadtil)

Jeg bliver altid glad, når jeg hører om mennesker og virksomheder, der har succes - men tror jeg på, at de altid har følelsen af succes, og at der bare aldrig er noget, der går galt… eeej… der begynder jeg altså at tvivle lidt.

Det der med at være uperfekt er ret menneskeligt… og hvem kan i øvrigt svare på, hvad der er det perfekte, for det afhænger jo af det enkelte menneske, og hvordan det menneske opfatter det at være perfek…

Læs mere…

Tips til dig der skal afholde online møder

Tips til dig der skal afholde online møder

Hvis du er kommet godt i gang med at afholde online møder, så har du måske også opdaget at, hvis der er mere end 3-4 deltagere, så kan det godt være lidt udfordrende.

Hvis du først skal til at tage hul på det med online møder, så tag mine tip med som inspiration til at styre lidt efter.

Når jeg har talt med andre der afholder online møder og de fortæller at de har nogle udfordringer, er nogle af de udfordringer der bliver nævnt flest gange igen:

Læs mere…

Tips til hvordan du bidrager til en god stemning på online møder

Sådan kan du bidrage til en god stemning på online møder

Du har sikkert også hørt nogen sige det her… ”Online møder kan altså ikke det samme som de fysiske møder, vi mangler nærværet, kropssproget, smalltalken som det sociale kit…  og vi kan altså ikke skabe de samme relationer…”, du siger det måske endda selv.

Inden jeg fortsætter, så lad mig lige slå fast én gang for alle… Nej, der er intet der kan erstatte fysisk samvær og nærvær 100% Punktum.

Men vi kan komme et rigtig langt stykke af v…

Læs mere…